5380 EmperadoroWant create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Specifications

Collection Classico
Available 20mm/30 mm
By Subscription 13mm
Surface Finish Polished
Dimensions 3050 mm (+/- 10 mm) x 1440 mm (+/- 5 mm)
Weights 13mm = 143kg  ; 20mm = 220kg ; 30mm = 330kg

 

Päivittäinen puhdistus

Luja, huokoseton rakenteellinen Caesarstonen kvartsipinta on huoleton, jos käytetään erityisiä aineita pinnan suojaamiseen. Jotta Caesarstonen pinta tuntuisi aina uudelta, tulee puhdistukseen käyttää lämmintä vettä ja laimeaa pesuainetta. Käytä puhdistukseen hiomattomia nestesaippuoita ja pehmeää harjaa.

Tahranpoisto

Jos Caesarstonen kvartsipinnalle syntyy tahra, se tulisi poistaa välittömästi hiomattomalla puhdistusaineella, huuhdella ja pyyhkiä kuivalla liinalla. Ruokajäämien, maalitippojen tai lakan voi antaa kuivua ja irrottaa ne sen jälkeen varovasti veitsellä tai lastalla ja puhdistaa lämpimällä vedellä. Jos tahra jää tämänkin jälkeen pintaan, se tulee puhdistaa karheapintaisella sienellä.

Kuumankestävyys

Caesarstone kestää paremmin kuumaa kuin muut kivipinnat, kuten graniitti, marmori ja kalkkikivi. Tulee olla siitäkin huolimatta tarkkana, koska äkilliset lämpötilavaihtelut voivat murtaa myös Caesarstonen pinnan. Suoraan työtasolle ei saisi asettaa kuumia kattiloita tai pannuja.

Naarmutuksenkestävyys

Caesarstonen pinta on naarmutusta kestävä, mutta kuitenkaan ei ole suositeltavaa leikata siinä terävällä veitsellä tai muulla naarmuttavalla esineellä.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
EnglishEstoniaLatviaLithuaniaSwedish